Sabun Pencuci Pakaian Setanding DYNAMO

Salam..

Kami adalah pembekal & pengedar sabun pencuci pakaian & softlan setanding Jenama di luar.. ( DYNAMO )

Kenapa perlu bayar lebih sekiranya kami boleh menjanjikan harga dan kualiti yg setanding dengan barangan berjenama. ('',)

Dynamo adalah dijamin berkualiti, pekat & tidak dicampurkan air
( sesetengah pengedar ade yang campur air sebab nak untung lebih, sangat xbaek )
 
Stok sangatlah terhad. Ini kerana ramai yang menyukainya kerana setanding DYNAMO di luar dan paling penting harganya adalah jauh lebih murah dari harga pasaran.





Sesiapa yang berminat nak menjadi dealer atau belian borong ( minimum 10 tong ), sila hubungi kami di FB : NSMTrendy @ msg 0169068699.. Harga yang menarik n MURAH, sangat sesuai untuk sesiapa yang nak menjana pendapatan sampingan.. 

Makluman : Untuk dynamo kami tidak membuat program dropship ye.. ('',)
 
**SILA CALL/SMS SEBELUM DATANG UNTUK MEMASTIKAN STOK ADA**
 
Pembelian secara RUNCIT juga sangat dialu2 kan.. Delivery Area Seremban n bergantung kepada lokasi anda..
  
** Setakat ini kami hanya menjual :
1) Pencuci pakaian 10L ( Lavender, r0se n lem0n )
2) Softlan 10L

Pasti berpuas hati n mau ORDER lagi.. !! Cepat hubungi kami ye.. ('',)
  
Ni diantara testimonial customer kami :


Posted by gaban :
  Barang baik ni.... sapa2 yg sukakan ekonomi tetapi hi-quality boleh lah mencuba... InsyaAllah, aku akan Lupakan D****O...

Pasni kalau amik lg boleh dpt diskaun kot...  


Posted by Miss Dreamy :
 
Cik sabun, mak saya call td. dia kata da start guna sabun ni. baju bila da kering wangi je. sukatan sama mcm dynamo. mak saya suh cakap tima kasih jual sabun berkualiti & murah.
saya tukang amik sabun di tesco seremban aritu..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

15 comments:

DIEANA FIRDAUS said...

Salam,
Ni Na...berapa harga sebotol & belian lebih 10 botol berapa pula harganya?

Anonymous said...

email saya berapa harga utk 10 btl keatas untuk sabun pencuci baju

ikhzan.omar@gmail.com

Norul Shahida said...

email sy harga utk 30 tong...harga setiap satu sabun dan softner
cnun110497@yahoo.com
reply A.S.A.P

Anonymous said...

email sy rashid@jhaniz.com untuk 10 botol

Anonymous said...

Email sy harga utk belian borong hafizah.jazmi@yahoo.com

salmah gebu said...

salam, dear pm sy harge for 10 dan keatas...area melaka/gemencheh n9 email salmahgebu85@gmail.com

mohd hazuan bin hamid said...

salam, boleh buat dropship ke?

Halida said...

email sy utk harga borong
aeytot@yahoo.com
tq

azma said...

EMAIL SAYA HARGA BORONG
esisb.azma@gmail.com

Anonymous said...

Email saya harga borong,
tamhara@gmail.com

aPaM poLkaDot said...

Emel sy utk borong 100 tong
Hanimbabynomei@gmail.com

Mohd Azali Salleh said...

Please email harga nk test 10 btl.area rembau.mohdazalisalleh@gmail.com

Veronica Alex said...

saya hanya nak beli 2 botol, utk stok kat rumah.

mohon email detail dan harga?

Bau dia mcm mna? bleh tolong describe skali x?

MaMa Chantique said...

Woww..banyak tu

elly khalid said...

kalau ada yang menghidapi ASMA, ALERGI, RESDUNG, EKZEMA... boleh try niii...

tanpa bahan chemical yg boleh merengsakan anggota badan anda...

GET CLEAN FRESH LAUNDRY CONCENTRATE...SABUN BAJU YANG BEST!!

Post a Comment

Comment kat cni ye..